از پرسیدن درباره نادانسته ها کوتاهی مکن؛ هرچند به دانش نامور شده باشی . [امام سجاد علیه السلام]
گنجینه مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس
نمایشگاه کتاب
شنبه 89 آبان 8 , ساعت 10:4 صبح  

خبرگزاری دانشجویان ایران - شیراز
سرویس: شهرستان‌ها

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس اظهار داشت: نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب فارس از 16 تا 22 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های فارس برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا از شیراز، "احمد رضا نداف" با بیان اینکه در نمایشگاه کتاب امسال 40 درصد تخفیف خرید کتاب را خواهیم داشت، تصریح کرد: درنهمین نمایشگاه بزرگ کتاب فارس علاوه بر عرضه بن‌های الکترونیکی امکان خرید با کارت‌های اعتباری و کارت‌های دائمی خرید کتاب وجود دارد.

نداف گفت: به منظور راحتی شهروندان و علاقه مندان به نمایشگاه کتاب علاوه بر ایجاد فضاسازی مناسب برای غرفه‌ها، محل فروش بن‌های خرید کتاب را فقط در محل نمایشگاه قرار داده‌ایم.

به گفته نداف، در نهمین نمایشگاه کتاب فارس فقط با ارائه کارت ملی و شماره ملی می‌توان بن خرید کتاب را دریافت کرد.

 

کد خبر: 8908-04687

نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
سال تحصیلی جدید
دوشنبه 89 مهر 5 , ساعت 7:53 صبح  

مهرماه، بهار تعلیم و تربیت است که مدرسه و دانشگاه مهد علم و ادب در این فصل بر دانش آموزان و دانشجویان آغوش می گشایند و نسیم روحانی مهر معلم و استاد، مشام جان ها را عطرآگین می کند.
با آغاز فصل علم و دانش، فصلی تازه از شکر و شکوفایی آغاز می شود و چه نیکوست که در این فصل که فضای مدرسه و دانشگاه به گلستان مهر و محبت و علم و فضیلت تبدیل می شود، آداب اخلاقی علم آموزی را فرا بگیریم تا در فضای دل انگیز علم و ادب به دنبال کسب دانش و معرفت و پاسدار حرمت معلمان و اساتید خود باشیم.

شروع سال تحصیلی جدید را یه همه ی شما دانشجویان و استادان محترم تبریک می گویم


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
دانلود کتاب لاتین رایگان
شنبه 89 شهریور 27 , ساعت 9:48 صبح  

http://www.free-ebooks.net

در این سایت از طریق عضویت استاندارد 5 کتاب در ماه می توانید دانلود کنید

برای عضویت می توانید بر روی لینیک زیر کلیک کنید

http://www.free-ebooks.net/register.php

http://gigapedia.com/register

http://ebooksclub.org/browse?utm_source=giga&utm_medium=reg&utm_campaign=reg

در این سایت هم می توانید کتب مورد نظر خود را انتخاب و دانلود نماید


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
دانلود رایگان مقالات لاتین رایگان
دوشنبه 89 شهریور 15 , ساعت 9:24 صبح  

انتشارات سیج از  11 شهریور تا 23 مهر متن کامل مقالات بیش از 500 مجله علمی خود را به رایگان در اختیار همگان از جمله شما قرار می دهد.این ناشر به تاز گی امکانات جدیدی برای جستجوی مقالات بر خط خود به شرح ذیل فراهم کرده است:

 

 

The next generation of SAGE Journals Online (SJO), SAGE"s award-winning journal platform, is now live! To celebrate, free online access to must-have content back to 1999 is available until October 15, 2010. Experience the enhanced user-friendly features and functionality, including:

·        Redesigned main portal page

·        Expanded discipline search and browse across 50+ disciplines

·        Abstract previews on tables of contents and search results

·        Popular article lists for most-viewed and most-cited articles

·        Pivot searches for article keywords

·        Feature hideaway options for author affiliations, related links, and other functions

·        Tag-along navigation of content features as users scroll down the article page

·        Pop-up references provide full citation information within the full-text of an article

 

 At: http://www.sagepub.com/journals.nav

 

 

اگر می خواهید از این امکان  موقتی یک و نیم ماهه استفاده کنید روی لینک زیر کلیک کرده و فرم ثبت نام registration که ظرف یک دقیقه قابل تکمیل است را پر کنید تا با یوزرنیم و پس ورد اختصاصی بتوانید مقالات را به نام خود که در زیر صفحات به انگلیسی درج می شود دانلود کنید.

 

http://www.sagepublications.com/promos/1105082JA.htm

 

 

اگر مایلید این ناشر شما را در جریان انتشار مجلات مورد علاقه اتان به صورت دائمی و نیز چنین خدمات گه گاهی خود قرار دهد با کلیک روی لینک زیر ابتدا مجلات مورد نظر را انتخاب کنید و فرم را سیو نمائید.از این به بعد گوش بزنگ ای میل های اطلاع رسانی سیج در موارد مورد علاقه خود باشید.

 

http://www.sagepub.com/emailAlerts.sp


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
سرعت واقعی اینترنت شما چقدر است؟
چهارشنبه 89 تیر 2 , ساعت 8:31 صبح  
وقتی به اینترنت متصل هستید، تصویری از دو رایانه بسیار کوچک در سمت راست پایین صفحه نمایش ( قسمت Tray ) ظاهر می شود.

اگر موس خود را روی این دو رایانه نگه دارید ( یا روی آن دوبار کلیک کنید )، سرعت اینترنت شما را نشان می دهد؛ مثلا bps 33600 ( بیت بر ثانیه )، اما این سرعت واقعی خط شما نیست؛ بلکه سرعت مودمی است که در شرکت ISP ( که شما از او اینترنت گرفته اید ) قرار دارد. سرعت واقعی خط معمولا عددی بسیار کمتر از این مقدار است!

اگر می خواهید ببینید این مقدار اطلاعات با چه سرعتی رد و بدل می شوند، می توانید سری به نشانی http://Promos.mcafee.com/speedometer بزنید، در این صفحه یک سرعت سنج وجود دارد. کافیست روی عبارت Test Now کلیک کنید. کمی صبر کنید تا Speedometer سرعت اتصال را اندازه بگیرید. عددی که در مقابل عبارت Your Speed مشاهده می کنید، سرعت واقعی است.

اگر این مقدار با سرعت مودم ISP خیلی متفاوت است، از دست ISP خود شاکی نشوید!

چون سرعت خط علاوه بر تجهیزات موجود در ISP، به موارد زیادی چون کیفیت خطوط مخابراتی منطقه و منزل شما نیز بستگی دارد.

 


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
نرم افزار کتابخانه و نمامتن
دوشنبه 89 خرداد 17 , ساعت 8:36 صبح  

با سلام

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رسانم که از این پس می توانند از طریق وب از وضعیت منابع موجود در کتابخانه مطلع شوند و یا حتی منبع مورد درخواست خود را رزو نمایند. همچنین از طریق شبکه داخلی مجتمع می توانند به مقالات موجود در نشریات ایران از سال 1377 تا 1388 دسترسی یابند . جهت دسترسی می توانید به لینک http://www.farscomplex.ir مراجعه و سپس با انتخاب گزینه پورتال سازمانی و سپس گزینه کتابخانه نرم افزار مورد نظر خود را انتخاب نمایند.


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
جزیره دانش
چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 10:48 صبح  

جزیره‌ی دانش (www.jazirehdanesh.com) یک پایگاه اینترنتی علمی آموزشی به زبان فارسی است که با هدف افزایش سواد علمی و فناورانه و بهبود و تقویت برنامه‌های آموزشی و آگاهی عموم مردم ایران از فناوری‌های نو  در کنار آگاهی بیشتر از دانش و فرهنگ پیشینیان خود، راه‌اندازی شده است. گردانندگان این پایگاه گروهی از جوانان علاقه‌مند به دانش و آموزش هستند که از راهنمایی‌ها و همراهی‌های نویسندگان و کارشناسان باتجربه بهره‌مندند. این گروه بدون وابستگی به هیچ سازمانی یا گروه دیگری فعالیت می‌کنند و بیش از دو سال از فعالیت آنان می‌گذرد. در این جزیره‌ی الکترونیکی تا کنون بیش از 700 مقاله در موضوع‌های گوناگون علمی و آموزشی منتشر  شده و روزانه پذیرای بیش از 5 هزار کاربر جویای دانش و آگاهی است.

   چرا جزیره‌ی دانش راه‌اندازی شده است؟

  عصر کنونی را عصر انفجار اطلاعات نام نهاده‌اند که چنین نیز هست. اما دیگران برای ما اطلاعات تولید نمی‌کنند، بلکه اطلاعات را بر پایه‌ی نیازها و هدف‌های سازمانی خود منتشر می‌کند. در عصر انفجار اطلاعات، هر کشوری و هر ملتی باید بر پایه‌ی نیازها و هدف‌های سازمانی خود به نشر اطلاعات روی شبکه‌ی اینترنت بپردازد و انتظار این که دیگری بر پایه‌ی نیاز و فرهنگ ما به عرضه‌ی اطلاعات بپردازد، چندان به جا نیست.

  حجم زیادی از اطلاعات عرضه شده در شبکه‌ی جهانی اینترنت به زبان انگلیسی است. بسیاری از کاربران فارسی‌زبان اینترنت آشنایی چندانی با این زبان بیگانه ندارند و بنابراین نمی‌توانند از اطلاعات علمی که به زبان انگلیسی منتشر شده، به‌خوبی بهره‌برداری کنند. از سوی دیگر، حجم اطلاعات عرضه شده به زبان فارسی به اندازه‌ای ناچیز است که در آمارهای جهانی لحاظ نمی‌شود. بخش زیادی از این اطلاعات نیز به موضوع‌های شبه‌سیاسی و موضوع‌هایی اختصاص دارد که جنبه‌ی علمی و آموزشی چندانی ندارند.

  بخش زیادی از اطلاعات شبکه‌ی جهانی اینترنت نیز اطلاعات نادرست یا غیراخلاقی است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به فیلتر کردن آن‌ها می‌پردازد. اما فیلترکردن، هر چند ضروری است، یک روش انفعالی است و اگر سازمان یا کشوری تنها به فیلتر کردن محتوای نادرست بپردازد، به هدف‌ها سازمانی خود نخواهد رسید. باید به تولید محتوای مناسب و گیرا در موضوع‌های گوناگون و با توجه به نیاز و گرایش کاربران اینترنت، آن‌ هم با زبان و بیانی که مورد پسند آن‌ها باشد، نیز پرداخت.

  بنابراین، جزیره‌ی دانش با هدف افزایش حجم اطلاعات فارسی در شبکه‌ی جهانی اینترنت و برآوردن نیازهای علمی و آموزشی ایرانیان راه‌اندازی شده است و می‌کوشد شاه‌راه اطلاعاتی فارسی‌زبانان شود. این جزیره می‌خواهد میزبان همه‌ی گروه‌های سنی و کاربرانی با علاقه‌مندی‌های گوناگون باشد. جزیره‌ی دانش می‌کوشد تا در آینده‌ای نزدیک در هر خانه‌ای که رایانه‌ای وجود دارد، جزیره‌ی دانشی هم وجود داشته باشد. ما بر این باوریم که هر ایرانی، یا در بازه‌ای گسترده‌تر، هر فارسی‌زبان یا هر کاربری که می‌خواهد ایران و ایرانی را بشناسد، به جزیره‌ی دانش نیاز دارد. ما آن را پدید آورده‌ایم، اما برای آبادی آن راهی دراز در پیش داریم و همراهی شما را خواهانیم.

   جزیره‌ی دانش چه هدف‌هایی را پی‌گیری می‌‌کند؟

  جزیره‌ی دانش برای دست‌یافتن به هدف بنیادی خود، که همانا افزایش حجم اطلاعات فارسی در شبکه‌ی جهانی اینترنت و برآوردن نیازهای علمی و آموزشی ایرانیان است، چند هدف اصلی را پی‌گیری می‌کند:

  1. افزایش سواد علمی و فناورانه ‌

  بر پایه‌ی تعریف سازمان یونسکو، سواد علمی و فناورانه یا STL عبارت‌است از: "درک و به‌کارگیری مفاهیم ، مهارت‌ها، نگرش‌ها و ارزش‌هایی که فرد را قادر می‌سازد دانش و فناوری را با زندگی و فرهنگ جامعه‌ی خویش مرتبط سازد". انتشار تازه‌ترین خبرهای علمی، ایجاد بخش‌ دانش و زندگی، آموزش رایانه، بخش ویژه‌‌ی خانواده و دانش‌نامه‌ی جزیره، همراه با عرضه‌ی مقاله‌هایی پیرامون اهمیت و جایگاه سواد علمی و فناورانه، از جمله فعالیت‌های جزیره‌ی دانش در این راستاست.

  2. تکمیل و تقویت برنامه‌های آموزشی

  عرضه‌‌ی مقاله‌ها، پویانمایی‌ها و فعالیت‌های آموزشی ویژه‌ی دانش‌آموزان ، معرفی الگوهای تدریس برتر و تازه‌ترین رویکرد‌ها و دستاورد‌های نوین آموزشی به آموزگاران، تاکید بر نقش خانواده به عنوان تسهیل کننده‌ی فرآیند آموزش، معرفی دستاورد‌های آموزشی ایرانیان، معرفی آموزگاران برتر، پایگاه‌های اینترنتی علمی‌آموزشی و بخش از کارشناس بپرس، از راهبرد‌هایی است که برای دستیابی به این هدف مورد توجه است.

  3. معرفی دستاوردهای تمدنی ایرانیان

  بی‌گمان آگاهی از فرهنگ و تمدن دیرپا و شکوهمند ایرانیان و سهمی که آنان در پیشرفت‌های تمدن بشری داشته‌اند، می‌تواند در بازیافت هویت ایرانی و کوشش برای آبادانی ایران و فردایی بهتر برای ایرانیان سودمند باشد. مجموعه مقاله‌ی نوآوری‌های ایرانی، که در بخش ایران‌شناسی منتشر می‌شود؛ مجموعه مقاله‌‌ی واژه‌های فارسی در زبان انگلیسی، که در بخش کارگاه ترجمه عرضه شده است؛ و مقاله‌هایی که در دانش‌نامه‌ی جزیره منتشر می‌شود، مانند نقش ایرانیان در بانک‌داری، ساختن کاغذ، بنیان‌گذاری دانشگاه و موضوع‌های دیگر، در راستای این هدف آماده شده‌اند. معرفی پایگاه‌های اینترنتی ایران‌شناسی و موزه‌های ایران و جهان و معرفی جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری ایران نیز به این هدف کمک می‌کند.

   4. تهیه گنجینه‌ی داده‌های علمی

  طبقه‌بندی موضوعی و معرفی پایگاه‌های اینترنتی، معرفی کتاب‌ها و نشریه‌های علمی و آموزشی برتر و فراهم آوردن امکان نشر الکترونیک مقاله‌ها و کتاب‌های نویسندگان و پژوهشگران ایرانی در راستای این هدف انجام می‌شوند. جزیره دانش، تا کنون به دسته‌بندی بیش از 500 پایگاه علمی آموزشی بر پایه‌ی موضوع پرداخته و می‌کوشد دسته‌بندی تازه‌ای را بر پایه‌ی موضوع‌ها و نیازهای کتاب‌های درسی نیز فراهم کند تا دانش‌آموزان و آموزگاران بتوانند به آسانی به پایگاه‌های اطلاعاتی مرتبط با هر موضوع کتاب درسی، دست پیدا کنند.

  5. خدمات فنی برای توسعه شبکه علمی کشور

  کمک به گسترش مدیریت فعالیت‌های علمی از راه شبکه‌ی اینترنت و راه‌اندازی پایگاه‌های اینترنتی با الگو و محتوای مناسب، یکی دیگر از برنامه‌های جزیره در راستای گسترش دانش در ایران است. بخش فنی جزیره‌ی دانش، که با عنوان شرکت یکتاوب(http://www.yektaweb.com) به کار می‌پردازد، برنامه‌های کارآمدی برای مدیریت نشریه‌های علمی، همایش‌های علمی و پایگاه‌های اینترنتی آماده کرده است.

    جزیره‌ی دانش چه بخش‌هایی دارد؟

  جزیره دانش بخش‌های گوناگونی برای گروه‌های سنی مختلف دارد. کودکان، دانش‌آموزان، آموزگاران، خانواده‌ها، دانشگاهیان و همه‌ی مردم، هر کدام صفحه‌ها و مقاله‌های مناسب خود را در جزیره دارند. به علاوه برای برخی از موضوع‌های مهم، بخش‌های ویژه‌ای نیز در نظر گرفته شده است. برای نمونه، در بخش ایران‌شناسی که یکی از بخش‌های ویژه‌ی جزیره است، به دستاوردهای تمدنی ایرانیان از روزگار باستان تا زمان کنونی و اثرگذاری فرهنگ ایران بر فرهنگ جهان پرداخته می‌شود.

  بخش‌های جزیره دانش عبارتند از:

  1. صفحه‌ی اصلی: یک خبرگذاری علمی است که تازه‌ترین رویدادهای علمی جهان به زبان ساده در آن منتشر می‌شود.

  2. جزیره ‌ی کودکان: نوشته‌ ‌های کوتاه و بازی‌های آموزشی برای کودکان پیش‌ ‌ دبستانی و دبستانی.

  3. جزیره ‌ی دانش‌آموزان: نوشته‌هایی ویژه‌ی دانش‌آموزان دوره‌ی راهنمایی و دبیرستان منتشر می‌شود.

  4. جزیره‌ی آموزگاران: مقاله‌های گوناگون درباره‌ی آموزش علوم، ریاضی، جغرافیا، تاریخ و روش اداره‌ی کلاس و مدرسه.

  5. جزیره ‌ی خانواده : مقاله‌هایی درباره‌ی نقش پدران و مادران در آموزش فرزندان و موضوع‌های ویژه‌ی آنان همراه با راهنمای جزیره‌ی کودکان

  6. کارگاه ترجمه: نکته‌هایی برای ترجمه روان‌تر و معرفی مترجمان نامدار ایران.

  7. کارگاه نگارش: نکته‌هایی درباره‌ی نوشتن روان و سازمان‌یافته با هدف پرورش نویسندگانی برای کامل کردن دانش‌نامه‌ی جزیره.

  8. رایانه و اینترنت: مقاله‌هایی پیرامون آشنایی با اینترنت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و کار با رایانه و تازه‌ترین خبرهای فناوری اطلاعات و ارتباطات. 

  9. آموزش در ایران: معرفی پیش‌گامان آموزش در ایران، مقاله‌هایی پیرامون تاریخ آموزش و پروش ایران، کاوشی در برنامه‌های آموزشی ایران، نقد و بررسی کتاب‌های درسی و کمک‌ آموزشی.

  10. دانش‌نامه‌ی جزیره: فراهم کردن دانش پایه در موضوع‌های گوناگون علمی و فرهنگی با نگاه ویژه به تاریخ و فرهنگ ایران و اسلام.

  جزیره دانش بخش‌های گوناگون دیگری نیز دارد: شبیه‌سازی انسان، فیزیک و شیمی، زمین‌شناسی، آموزش زیست‌شناسی، بخش دانشجویان و بخش‌های دیگری که گام به گام راه‌اندازی می‌شود.

    جزیره‌ی دانش چه کمکی به دانش‌آموزان می‌کند؟

  یک دانش‌آموز دوره‌ی راهنمایی را در نظر آورید که آموزگار از او خواسته است پیرامون روش ساختن کاغذ برای درس علوم سال اول راهنمایی، اطلاعات گردآوری کند. این دانش‌آموز با مراجعه به شبکه‌ی جهانی اینترنت به انبوهی از اطلاعات به زبان انگلیسی پیرامون کاغذ دست پیدا می‌کند که چندان نمی‌تواند از آن‌ها بهره‌برداری کند. حتی در صورتی که بتواند از اطلاعات آن‌ها بهره ببرد، در باره‌ی این که ایرانیان مسلمان کاغذسازی را از چینی‌ها آموختنند، شیوه‌ی ساختن آن را بهبود بخشیدند، کارخانه‌ی کاغذسازی ساختند، کاغذ رنگی تولید کردند، کاغذهایی با کیفیت‌های گوناگون ساختند و شیوه‌ی کاغذسازی را به ملت‌های دیگر آموختند، چیزی زیادی در آن‌ها پیدا نمی‌کند.

  اما اگر آن دانش‌آموز به عنوان یکی از منبع‌های اطلاعاتی خود به جزیره‌ی دانش مراجعه کند، به مقاله‌ای به زبان فارسی دست پیدا می‌کند که علاوه بر آشنا کردن او با روش ساختن کاغذ، او را با پیشینه‌ی تمدنی و فرهنگی‌اش نیز آشنا می‌کند. هم‌چنین او را با دیگر منابع اطلاعاتی، مانند کارخانه‌های کاغذسازی کنونی ایران، مرتبط می‌کند تا برای گردآوری اطلاعات بیش‌تر به پایگاه اینترنتی آن‌ها مراجعه کند یا برای تهیه‌ی گزارش از روند تولید کاغذسازی برای بازدید از آن کارخانه‌ها، هماهنگی‌ انجام دهد.

      جزیره‌ی دانش چه کمکی به آموزگاران می‌کند؟

  آموزگاران بخش ویژه‌ی خود را در جزیره‌ی دانش دارند. مقاله‌های گوناگونی پیرامون آموزش علوم، روش تدریس، چگونگی اداره کردن کلاس و برقراری ار تباط با دانش‌آموزان، منتشر شده است که نویسندگان یا مترجمان آن‌ها خود از آموزگاران با تجربه و شناخته شده هستند. آن‌ها می‌تواند در بخش آموزش در ایران با پیشینه‌ی آموزش و پرورش ایران، آموزگاران و کارشناسان پیش‌گام و نام‌دار ایران، چگونگی برنامه‌ریزی آموزشی و نگارش کتاب‌های درسی، آشنا شوند. هم‌چنین، می‌توانند تجربه‌های آموزشی خود را در چارچوب مقاله برای جزیره بفرستند تا به نام خود آنان در جزیره منتشر شود.

  جزیره دانش بخش پرسش از کارشناس دارد که آموزگاران و دانش‌آموزان از جای جای ایران پرسش‌های خود را برای جزیره می‌فرستند و جزیره با کمک کارشناسان برجسته‌ی آموزش و پرورش به آن‌ها پاسخ می‌دهد. این بخش از فعال‌ترین بخش‌های جزیره دانش است و گزیده‌ای از این پرسش‌ها درآینده‌ی نزدیک به صورت کتابی منتشر خواهد شد. پس به جزیره مراجعه کنید و پرسش خود را از کارشناسان جزیره بپرسید و پاسخ آن را به زودی در جزیره ببینید.

    جزیره‌ی دانش چه کمکی به پدران و مادران می‌کند؟

  دانش، شیوه‌ای برای شناخت جهان و زاویه و الگویی از تفکر است که از همان نخستین سال‌های زندگی شکل می‌گیرد. از این رو، مشارکت خانواده در آموزش علوم به کودکان اهمیت زیادی دارد. خانواده‌هایی که با هم در جهان کاوش می‌کنند، اندیشمندانی علمی و دانش‌آموزان عالی و مطلوب پرورش می‌دهند. بخش ویژه‌ی خانواده با در نظر داشتن این حقیقت و با هدف آشنا کردن خانواده با نقش خود در پرورش علمی فرزندانشان راه‌اندازی شده است. پدران و مادران با مطالعه‌ی مقاله‌های این بخش در می‌یابند که چگونه از یک گردش معمولی یا از یک خرید روزانه یک فرصت آموزشی بسازند و حتی آشپزخانه‌ی خود را به یک مرکز علمی تبدیل کنند.

    دانش‌نامه‌ی جزیره با چه هدفی راه‌اندازی شده است؟

  جزیره دانش در تازه‌ترین کار پژوهشی و آموزشی خود به راه‌اندازی دانش‌نامه‌ی جزیره به نشانی کرده است. با کامل شدن این دانش‌نامه، هر ایرانی پیرامون هر موضوع علمی و فرهنگی که به اطلاعات نیاز داشته باشد، به جزیره‌ی دانش مراجعه می‌کند و نیاز دانشی خود را با مقاله‌های نویسندگان شناخته شده و مقاله‌هایی که کارشناسان گوناگون آن‌ها را بررسی و ویرایش کرده‌اند، بر طرف می‌سازد. موضوع‌های زیر برای این دانش‌نامه پیش‌بینی شده است:  

  معرفی دانستنی‌های پایه همه‌ی شاخه‌های دانش و فناوری و دستاوردهای علمی ایرانیان.

  معرفی پیشینه‌ی تاریخی و فرهنگی ایران زمین از روزگار باستان تا دوران اسلامی.

  معرفی همه‌ی استان‌ها، شهرستان‌ها، شهرها و سرانجام روستاها و دشت‌های زیبای ایران.

  معرفی همه‌ی سازمان‌ها، بنیادها، کارخانه‌ها، دانشگاه‌ها، مرکزهای پژوهشی و آموزشی.

  معرفی سرداران نام دار عرصه‌های دفاع از میهن از گذشته‌ها تا هشت سال دفاع مقدس.

  معرفی دانشمندان، هنرمندان، آموزگاران ، ورزشکاران و سیاست‌مداران نام‌دار جهان و ایران.

  معرفی مفهوم‌های پایه‌ای دین اسلام، شخصیت‌های دینی و آشنایی با دین‌ها و آیین‌ها جهان.

  بی‌گمان راه درازی تا دست‌یابی به چنین گنجینه‌ی اطلاعاتی در پیش داریم و امیدواریم، پشتیبانی مالی و اطلاعاتی همه‌ی سازمان‌ها و علاقه‌مندان رشد آگاهی و دانش در ایران به جزیره دانش امکان ‌دهد به این هدف‌های والای خود بیش از پیش نزدیک شود. با این همراهی‌ها می‌توان انتظار داشت که به زودی، در هر جای جهان که باشید و در هر زمان که بخواهید، اطلاعات جزیره در دسترس شما باشد.

    گردانندگان و نویسندگان جزیره چه کسانی هستند؟

  گرداندگان جزیره گروهی از جوانان علاقه‌مند به گسترش دانش و آموزش هستند که گروهی از نویسندگان با تجربه و آموزگاران فرهیخته و کارشناسان آگاه آموزش و پرورش را گرد هم آورده‌اند و با هم‌فکری و هم‌راهی آن‌ها به عرضه‌ی مقاله‌‌های علمی و آموزشی می‌پردازند. برخی از نویسندگان و کارشناسان جزیره عبارتند از:

  1. اسفندیار معتمدی: کارشناس آموزش فیزیک، کارشناس آموزش علوم، پژوهشگر تاریخ علم و آموزش در ایران و عضو پیشین شورای نویسندگان کتاب‌های درسی.

  2. سیروس غفاریان: کارشناس تاریخ، نویسنده‌ی سرشناس مطبوعات، پژوهشگر تاریخ ایران و جهان و عضو پیشین شورای نویسندگان کتاب‌های درسی.

  3. محمود حکیمی: کارشناس آموزش زبان انگلیسی، نویسنده‌ی نامدار کودک و نوجوان، پژوهشگر تاریخ اسلام و عضو پیشین شورای نویسندگان کتاب‌های درسی.

  4. حسین دانشفر: کارشناس زیست‌شناسی، کارشناس آموزش علوم، مترجم فیلم‌های علمی و آموزشی تلویزیون و عضو شورای نویسندگان کتاب‌های درسی.

  5. مرتضی خلخالی: کارشناس آموزش شیمی، کارشناس برنامه‌ریزی درسی، نویسنده و مترجم و پژوهشگر آموزش و پرورش ایران و عضو پیشین شورای نویسندگان کتاب‌های درسی.

  6. علی رووف: کارشناس تعلیم و تربیت، پژوهشگر تاریخ آموزش و پرورش، نویسنده داستان‌های آموزشی و کتاب‌هایی برای آموزگاران و کارشناسان آموزش و پرورش.

  7. میرشهرام صدر: کارشناس آموزش ریاضی، نویسنده و مدیر داخلی مجله‌ی ریاضی برهان.

  8. محبت الله همتی: کارشناس آموزش ابتدایی، سردبیر پیشین مجله‌ی رشد آموزش ابتدایی، دبیر جشنوراه‌ی تصویرسازی آموزشی و نویسنده‌ی کتاب‌های آموزشی.

  9. احمد حسینی: کارشناس زمین‌شناسی و عضو شورای نویسندگان کتاب‌ها درسی.

  10. سلیمان فرهادیان: کارشناس آموزش شیمی، مترجم و سرپرست صفحه‌ی علم روزنامه‌ی شرق.

  11. حسن سالاری: کارشناس آموزش زیست‌شناسی، پژوهشگر تاریخ علم و آموزش، نویسنده، مترجم و ویراستار کتاب‌های علمی کودک و نوجوان.

  12. علی‌رضا نعمتی: کارشناس رایانه و اینترنت، مترجم کتاب‌های علمی و آموزشی

  توجه : برای آشنایی بیشتر با کارشناسان جزیره از بخش همکاران جزیره دیدن کنید.

    چگونه می‌توانیم به آبادانی جزیره کمک کنیم؟

  جزیره هنوز در آغاز راه است اما امید آن می‌رود که با کمک همه‌ی کاربران خود بیش از پیش آباد شود. شما به شیوه‌های گوناگون می‌توانید به جزیره یاری رسانید. نظرهای شما پیرامون جزیره و مقاله‌هایی که تا کنون منتشر شده است، بسیار کارساز است. بنابراین، پس از خواندن هر مقاله نظرهای انتقادی و پیشنهادی خود را پیرامون آن در جای که برای این کار در نظر گرفته شده است، بنویسید. اگر پژوهشگر یا نویسنده‌ی مقاله‌های علمی و آموزشی هستید، مقاله‌های خود را برای ما بفرستید تا پس از بررسی از سوی کارشناسان جزیره به انتشار آن‌ها بپردازیم. اگر کارمند بنیاد یا سازمانی هستید که می‌تواند از نظر مالی به جزیره کمک کند، با مدیران آن گفت و گو داشته باشید و اهمیت کار جزیره را برای آن‌ها شرح دهید. اگر در روزنامه یا رسانه‌های دیگر کار می‌کنید، برای معرفی جزیره در رسانه‌ی خود بکوشید. اگر صفحه‌ی اینترنتی یا وبلاگ شخصی دارید، جزیره را در آن معرفی کنید. معرفی جزیره‌ی دانش به دوستان و آشنایان نیز بسیار کارساز و کم‌هزینه است. جزیره را از آن خود بدانید و به یاد داشته باشید که سخن گفتن از جزیره سخن گفتن از دانش و آگاهی است و خداوند به آنان که از دانش سخن می‌گویند و برای گسترش آن می‌کوشند، پاداش این جهانی و آن جهانی می‌بخشد

http://www.jazirehdanesh.com


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
دایره المعارف ها
شنبه 89 اردیبهشت 18 , ساعت 9:51 صبح  
1- دائره المعارف بریتانیکا            

 www.britannica.com

2- دائره المعارف ایرانیکا                

www.iranica.com

3- دائره المعارف کلمبیا

www.bartheby.com

4- دائره المعارف کانادا

www.thecanadianencyclopedia.com

5- دائره المعارف اینفوپلیز

www.infoplease.com

6- دائره المعارف

www.encyclopedia.com

7- دائره المعارف اینکارتا

www.encarta.msn.com

8- دائره المعارف آلتاپدیا

www.altapedia.com

9- دائره المعارف انسایپریدیا

www.encyberpedia.com

10- دائره المعارف شرق شناسی

www.i-cias.com

11- دائره المعارف روانشناسی

www.psychology.org

12- دائره المعارف پزشکی
www.cprncnet.columbia.edu

13- دائره المعارف فلسفی

http://www.utm.edu/research/iep

14- دائره المعارف گیاهی

www.botany.com

15- دائره المعارف ویکی پدیا فارسی و انگلیسی

www.fa.wikipedia.org

www.en2.wikipedia.org

16- راهنمای جوامع در سرتاسر جهان

www.city.net

17- راهنمای ملل

www.emulateme.com

18- منابع مرجع

http:///ereference.uwaterloo.ca


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
مجله آنلاین و رایگان اصطلاحات کامپیوتر و فناوری اطلاعات
دوشنبه 89 اردیبهشت 6 , ساعت 11:44 صبح  

مجله آنلاین و رایگان اصطلاحات کامپیوتر و فناوری اطلاعات

http://www.techterms.com

 

 

Tech Terms Computer Dictionary
A free online dictionary of computer and technology terms


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
Google Trends
چهارشنبه 89 اردیبهشت 1 , ساعت 8:23 صبح  

http://www.google.com/trends               

گوگل ترند به شما امکان می دهد کلیدواژه های مورد پیگیری کاربران را بررسی کنید، وضع یک کلیدواژه را بسنجید و آن را با کلیدواژه های دیگر مقایسه کنید. این امکان هم وجود دارد که جستجوی خود را در سطح ملی و محلی انجام دهید. کارشناسان گوگل می گویند این ابزار به کاربران کمک می کند موضوع های مورد بحث در اینترنت و پرجستجو ترین آنها را دنبال کنند.


نوشته شده توسط سوسن سلاحی | نظرات دیگران [ نظر] 
   1   2      >
درباره وبلاگ

گنجینه مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس

سوسن سلاحی
این وب لاگ در مورد کتابداری و اطلاع رسانی می باشد
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 5 بازدید
بازدید دیروز: 32 بازدید
بازدید کل: 237849 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق فارس [152]
بانک اطلاعات شهری تهران [112]
بانک اطلات مجلات کشور [235]
مرکز اسناد و مدارک علمی ایران [146]
شبکه علمی کشور [173]
مترجم متن [214]
دایره المعارف ویکی پدیا [154]
مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی [130]
دانشگاه جامع علمی و کاربردی [169]
شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور [90]
شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران [63]
شرکت مادر تخصصی برق توانیر [50]
کتابخانه مجازی فارسی [671]
آی کتاب [130]
دایره المعارف سایت های ایرانی و خارجی [194]
[آرشیو(16)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
30جز . اصطلاحات کامپیوتر . بانک مقالات علمی . بهار طبیعت مهدویت تبریک سال نو . پی دی اف . جزیره دانش . خرید مجازی . دانلود رایگان کتاب . دانلود رایگان کتب لاتین . روز معلم . فایل . فناوری اطلاعات . قرآن کریم . کتاب . کتاب الکترونیکی . کتابخانه . کتب الکترونیکی . گوگل . گوگل ترند . ماه مهر . مجله آنلاین . مقالات لاتین رایگان . موتورجستجوی . میلاد حضرت فاطمه- روز زن-روز مادر . نما متن . نمایشگاه کتاب شیراز .
نوشته های پیشین

مقدمه
چرا نشر الکترونیکی در کشور جا نیفتاده
سرویس خبر خوان
معرفی چند کتابخانه مجازی
معرفی شبکه علمی کشور
پارسی نویسی
تصاویر زیبا از کتابخانه ها
مقالات رایگان وب
آمازون
کریسمس
معرفی چند سایت مفید
نسل جدید کامپیوترها
ازار اللکترونیکی خود را با لباستان شارژ کنید
بازدید مجازی از کتابخانه آستان قدس رضوی
تصاویر کوچک از کتابخانه های جهان
شبکه دیجیتالی
دسترسی‌ رایگان‌ به‌ مقالات‌ از طریق‌ سایت‌ FindArticles
معرفی پایگاهElsevier
موتور جستجوی فارسی
معرفی قویترین سایت جستجگو در اینترنت
کتابخوان های الکترونیکی
ابر موتورهای جستجو
تصاویری از بهار
سبزه گره زدن
بهار
تبریک سال نو
کتاب های صوتی
نمایشگاه کتاب
خلیج فارس
عرفه
تبریک
بهشت و جهنم
جیره کتاب
کتابهای بزرگ جهان
گوگل ایرانیان
معنی گوگل
ساختمان های جالب
چه کتابی بخوانیم
فاطمه فاطمه است
چند توصیه جهت مطالعه
کتابها
زینت بخشندگان
میلاد با سعادت حضرت علی
مبعث
ماوس نظافت چی
شعبان
پرسیدن ساعت از گوگل
رمضان
عید فطر
موفقیت
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
نمونه ای از خلاقیت: آدرس سایت کتابخانه مل®
جستجوی سریع فایل پی دی اف
موتور جستجوی فارسی
دسترسی به یک میلیون و هشتصد هزار صفحه اطلاعات رایگان از طریق پای
جستجو در منابع کتابخانه
چند منبع رایگان برای دانلود کتاب
چند منبع رایگان برای دانلود کتاب 2
بانک مقالات علمی ایران
صد ها هزار کتاب الکترونیکی رایگان
ماه مبارک رمضان
محرم حسینی
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
آذر 88
بهمن 88
تولد بهترین زن
در سوگ ریحانه رسول خدا
روز معلم
بهار طبیعت
لوگوی وبلاگ من

گنجینه مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس
لینک دوستان من

آقاشیر
موسیقی وبلاگ

اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

نمایشگاه کتاب
سال تحصیلی جدید
دانلود کتاب لاتین رایگان
دانلود رایگان مقالات لاتین رایگان
سرعت واقعی اینترنت شما چقدر است؟
نرم افزار کتابخانه و نمامتن
جزیره دانش
دایره المعارف ها
مجله آنلاین و رایگان اصطلاحات کامپیوتر و فناوری اطلاعات
Google Trends
دریافت کتب الکترونیکی
توییتر
[عناوین آرشیوشده]